Crea sito
Home / Senza categoria / ŽENI PROSVIRAO, A PAPIGI ODSEKAO GLAVU: ‘Obe su previše pričale, tražile su to’

ŽENI PROSVIRAO, A PAPIGI ODSEKAO GLAVU: ‘Obe su previše pričale, tražile su to’

Robin Penton (53) iz američke savezne države Alabame svoju suprugu Kolin (34) i porodičnog papagaja nepoznatog imena ubio je jer su, kako sam kaže, obe previše pričale. To je napisao u oproštajnim porukama pre nego što se bezuspešno pokušao ubiti, a sadržaj poruka obelodanjen je na sudu, na koji je nedavno izveden radi saslušanja o kauciji.

Robin Penton

Robin Penton

Suprugu Kolin je ubio iz vatrenog oružja, dok je papagaju odrubio glavu. Usmrtio je i tri porodična psa – engleskog ptičara, čivavu i rotvajlera, a za njihovu je likvidaciju okrivio suprugu koja ih, kaže, nije dresirala.
U krvavi pohod je krenuo 10. marta, a nakon svega je nazvao brata kojeg je obavestio o učinjenom najavljujući mu pritom samoubistvo.
Brat je odmah alarmirao policiju koja je, kada je stigla do Pentonove porodične kuće u Hantsvilu, u garaži zatekla dva slupana motocikla.
Policijski službenici su uočili krvavi trag koji su sledili iz garaže sve do kupatila gde su našli Kolin s prostrelnom ranom na glavi. Dobila je tri metka, a Robin ju je još za svaki slučaj pretukao i grejalicom. Nakon svega je na nju položio cveće, koje je ranije uzeo s majčinog groba, i malog keramičkog anđela.
Policajci su ubrzo pronašli i onesveštenog Robina, koji se nagutao analgetika i ruma. Njegovu bestijalnost razotkrile su već spomenute oproštajne poruke, u kojima je pokušao objasniti šta mu se vrtelo po glavi.
Između ostalog je priznao da je supruzi odsekao nos, zbog čega je po celoj kući i ostao krvavi trag.

Robin Penton

Robin Penton sa suprugom Kolin

– Ubio sam boga u njoj i odvukao je u kupatilo gde sam je ubio zajedno s psima – napisao je ovaj mostrum.
U jednoj od poruka zapretio je svom bivšem šefu jer mu je dao otkaz. Taj šef sedi u upravnom odboru banke u kojoj je Robin podigao kredit za kupovinu dva motocikla, koje je iz osvete i besa razbio.
Pripretio je i Kolininom bivšem suprugu i njenoj deci iz prvog braka.
Istovremeno je napisao da ona sve ovo ‘nije zaslužila, ali je to tražila’.
Dodatne je detalje izneo policiji tokom ispitivanja, nakon što je pušten iz bolnice.
Kroz plač, ali bez trunke kajanja, pojasnio je da je dobio živčani slom zbog SMS poruke koju je Colin kobnog dana poslala jednoj prijateljici, jadajući se da „Robin tek što je došao kući već sere“.
U sredu je sudija odbio zahjev njegovih advokata da mu kauciju postavi na pola miliona dolara tako da će početak suđenja čekati iza rešetaka. Tužilac je na saslušanju otkrilo da je 80-ih godina prošlog veka Penton već bio u zatvoru zbog silovanja, fizičkog napada i pokazivanja svog penisa u javnosti.

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама