Crea sito
Home / HRONIKA / ZBOG PARKINGA PRETUČEN IVAN VASILJKOVIĆ IZ BORA: Huligani hteli da bace majstora kroz prozor

ZBOG PARKINGA PRETUČEN IVAN VASILJKOVIĆ IZ BORA: Huligani hteli da bace majstora kroz prozor

Četvorica huligana brutalno su pretukla, pa htela da bace kroz prozor majstora Ivana Vasiljkovića (54) iz Bora samo zato što je na pet minuta parkirao automobil ispred ulaza u zgradu u kojoj je popravljao krov po nalogu Gradskog stambenog centra.

Ivan Vasiljković u bolnici

Ivan Vasiljković u bolnici, Foto: Promo

On je tom prilikom zadobio više preloma, a policija je uspela da pronađe napadače. Prema rečima Ivana Vasiljkovića, napad se dogodio u subotu oko 18 časova u Novom centru u Boru, gde je trebalo da popravi krov na jednoj od zgrada.

Tužilac čeka dokaze

Policija je uspela da pronađe napadače, od kojih su uzete izjave. Oni će u redovnom postupku biti procesiurirani nakon što tužilac bude sakupio dodatne dokaze i izjave, a zatim bude utvrdio koje će im se krivično delo stavljati na teret. – Ne možemo da kažemo njihova imena jer bi tako bila ugrožena istraga – rekli su nam u policiji.

Parkirao sam automobil ispred ulaza u zgradu samo kako bih izneo alat i materijal i odneo na krov. Dok sam nameravao da siđem i pomerim automobil na parking, čuo sam sina kako me zove da siđem i preparkiram vozilo jer nekim momcima smeta. Krenuo sam dole, a četvorica mladića su me presreli na četvrtom spratu. Bez reči su me napali i počeli krvnički da me tuku – kaže Vasiljković.

Majstor je od siline udaraca pao na pod, a napadači su, kako Vasiljković tvrdi, počeli da ga vuku niz stepenice prema prozoru koji je bio u hodniku.

Hteli su da me bace kroz prozor. Ipak, u poslednjem trenutku sam uspeo da se uhvatim za gelender i da se zadržim. Vukli su me, šutirali i udarali u glavu pesnicama, ali nisam hteo da se pustim. U tom trenutku je došao i moj sin i počeo da me vuče na drugu stranu moleći ih da me ostave na miru. Pošto oni nisu hteli, ja sam vikao sinu da odmah zove policiju. Kada je on uzeo telefon, napadači su pobegli – ispričao je majstor.

Policija je brzo došla, kao i Hitna pomoć. Od Vasiljkovića je uzeta izjava, a lekari su ga odvezli u bolnicu, gde su mu konstatovane teške telesne povrede.
Imam prelom jagodične kosti, iščašenje vilice, povrede očiju i drugih delova glave, više povreda po telu… – rekao je Vasiljković.

Izvor: Alo

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама