Crea sito
Home / Senza categoria / VOZAČI, OPREZ! Zbog niskih temperatura i vlažnih kolovoza moguća poledica

VOZAČI, OPREZ! Zbog niskih temperatura i vlažnih kolovoza moguća poledica

Slab sneg trenutno pada u Novom Sadu, Loznici, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Sjenici, Požegi, Ćupriji i Vranju, a u Kruševcu pada susnežica.

sneg-putevi-saobracaj-1355320687-240641

 

U Smederevskoj Palanci i na Zlatiboru pada sneg umerenog intenziteta, a najhladnije je na Kopaoniku, gde je temperatura iznosila minus sedam stepeni.

Slab sneg trenutno pada u Novom Sadu, Loznici, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Sjenici, Požegi, Ćupriji i Vranju, a u Kruševcu pada susnežica, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sneg je na Kopaoniku visok 42, na Crnom Vrhu 18, Zlatiboru sedam, u Sjenici četiri, a u Beogradu i Dimitrovgradu jedan centimetar.

Na Zlatiboru je izmereno minus pet, na Crnom Vrhu i u Sjenici minus četiri, a na Paliću, u Novom Sadu i Požegi minus jedan stepen.

Najtoplije je u Negotinu, gde su izmerena dva i u Velikom Gradištu, Kuršumliji, Kruševcu, Ćupriji, Nišu, Leskovcu i Zaječaru, gde je temperatura vazduha iznosila jedan stepen.

U Somboru, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Loznici, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Kraljevu, Dimitrovgradu i Vranju izmereno je nula stepeni.

Izvor: Tanjug

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама