Crea sito
Home / LOKALNE VESTI / VELIKO GRADIŠTE:Završen prvi turnir 4.“VIP BEACH VOLLEY LIGA”-Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku(VIDEO)(FOTO)

VELIKO GRADIŠTE:Završen prvi turnir 4.“VIP BEACH VOLLEY LIGA”-Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku(VIDEO)(FOTO)

Pobedama Milene Matić i Marije Milošević u ženskoj, i Stefana Baste i Lazara Kolarića u muškoj konkurenciji je u Velikom Gradištu završen prvi turnir 8. “Vip Beach Masters 2015.“ i 4. “Vip Beach Volley lige”, na kojem je učestvovalo rekordnih 50 ekipa: 22 u ženskoj i 28 u muškoj konkurenciji.

Sve informacije sa turnira možete pronaći na sajtu OSS i na sajtu za beach – volley:http://beachvolley.ossrb.org/

U konkurenciji odbojkašica, Milena Matić i Marija Milošević su u finalu savladale Ninu Škarić i Aleksandru Aleksić sa 2:0, po setovima 21:12 i 21:10.

U meču za treće mesto, najperspektivniji srspski par, Tijana Basić i Irena Drobnjak pobedile su Natašu Savović i Katarinu Raičević sa 2:1, po setovima 21:16, 12:21 i 15:11.

U konkurenciji odbojkaša, Stefan Basta i Lazar Kolarić su u finalu savladali Nenada Simeunovića i Nemanju Komara sa 2:1, po setovima 21:13, 24:26 i 16:14.

U meču za bronzanu medalju, Mirko Radević i Đorđe Klašnić su pobedili Miljana Kikovića i Luku Gutešu sa 2:0, po setovima 25:23 i 29:27.

Tradicionalno, na svakom od 9 turnira 8. “Vip Beach Mastersa 2015.“ i 4. “Vip Beach Volley lige” organizovana je i “Vip Beach Masters školao dbojke’’, uorganizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije “Vip mobile”, generalnog sponzora OSS, za devojčice i dečake uzrasta do 14 godina, koju je vodio Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promoter „Vip Beach Masters“, odnosno „Vip Beach Volley lige“. Časovima u Velikom Gradištu prisustvovalo je 150 mališana.

Posle premijere u Velikom Gradištu, 8. “Vip Beach Masters 2015.“ i 4. “Vip Beach Volley liga” nastavlja se turnirima u Kraljevu, Baču, Čajetini, Novom Sadu, Šapcu, Zrenjaninu, Somboru i Beogradu.

YouTube Preview Image

8. „VIP BEACH MASTERS 2015.“ – 4. “VIP BEACH VOLLEY LIGA” – PRVENSTVO SRBIJE U ODBOJCI NA PESKU – RASPORED TURNIRA:

26. – 28. JUN: VELIKO GRADIŠTE

SENIORKE:

1. Milena Matić/Marija Milošević

2. Nina Škarić/Aleksandra Aleksić

3. Tijana Basić/Irena Drobnjak

SENIORI:

1. Stefan Basta/Lazar Kolarić

2. Nenad Simeunović/Nemanja Komar

3. Mirko Radević/Đorđe Klašnić

Izvor: SO Veliko Gradište / Foto: Foto MIX / Video: TV Duga

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама