Crea sito
Home / LOKALNE VESTI / Veliko Gradište: Početak radova na „pešačkoj stazi“ na deonici od autobuske stanice do skretanja za „Beli Bagrem“

Veliko Gradište: Početak radova na „pešačkoj stazi“ na deonici od autobuske stanice do skretanja za „Beli Bagrem“

Dana 22.09.2014. godine J.P.Direkcija za izgradnju opštine Veliko Gradište započela je radove na rekonstrukciji – izgradnji „pešačke staze“ na deonici od autobuske stanice do skretanja za „Beli Bagrem“ kod Benzinske pumpe „EKO“ u Velikom Gradištu.

Radovi u navedenom delu ulice Boška Vrebalova trajaće do 15.11.2014. godine. Na pojedinim deonicama trase radova – postojeće ograde parcela uz pešačku stazu formirani su od šimšira i čvrstog materijala, a sve nalaze se na javnoj površini – državnom zemljištu.

Iako će se radovi izvoditi uz maksimalan oprez, u toku iskopa za novu „pešačku stazu“ na pojedinim delovima trase može doći do oštećenja ili kompletnog uklanjanja ograda parcela od šimšira i čvrstog materijala.

Tehnička služba J.P.Direkcije za izgradnje opštine Veliko Gradište će pokušati da trasu pešačke staze maksimalno prilagodi postojećem stanju na terenu i da uklanjanje i oštećenje postojećih ograda, bude rađeno samo na deoniocama gde je to tehnički neophodno.

Molimo građane za razumevanje,  jer se radovi izvode u cilju poboljšanja bezbednosti pešaka – dece i građana na ovoj deonici koji su do sada bili prinuđeni da zbog trenutnog stanja „pešačke staze“ koriste magistralni put.

Izvor: SOVG

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама