Crea sito
Home / LOKALNE VESTI / VELIKO GRADIŠTE: Muzički festival Uranak na Srebrnom jezeru!

VELIKO GRADIŠTE: Muzički festival Uranak na Srebrnom jezeru!

Drugi po redu Uranak, muzički festival i najveće prvomajsko party putovanje u Srbiji, održaće se od 30. aprila do 03. maja na Srebrnom jezeru. Program za sve muzičke ukuse ove godine širi se na dva stejdža.

Muzički festival Uranak će se održati u periodu od 30. aprila do 03. maja na Srebrnom jezeru i ove godine predstavlja najprivlačniju party destinaciju u Srbiji za mlade. Uranak festival se ove godine širi na dva stejdža da izađe u susret raznovrsnim muzičkim ukusima i ponudi najbolju zabavu za mlade u toku prvomajskih praznika. Oko 3000 posetilaca iz zemlje i regiona koliko se ove godine očekuje, uživaće kako u muzičkom programu tako i u dobro osmišljenoj i isplaniranoj zabavi koju su organizatori i ove godine pripremili tokom trajanja festivala.

Muzički festival Uranak na Srebrnom jezeru! | Srbija | 2015

Beso de Loco, DJ Gru, Who See, Željko Vasić nastupiće na “Live” stejdžu, dok će se na “Urban” stejdžu predstaviti domaće i inostrane DJ zvezde Kristijan Petrovski, Nemax Jackmill, Oakich, Tom Gepard, Tumalon i mnogi drugi.

“Želimo da pokažemo da se i u našoj zemlji mogu organizovati odlična prvomajska putovanja i provod za pamćenje, tako Urankom želimo da razvijemo još jedan festival kod nas koji će privući domaće ali i inostrane goste“ kaže Ana Parčetić, PR menadžer Uranka. „Ove godine Uranak se širi na Live i Urban stejdž, a ugostićemo neke od najaktuelnijih izvođača i bendova, domaćih i stranih imena DJ scene. Tokom četiri dana non-stop žurke i najbolje zabave u Srbiji, uživaćemo i u dobrom zvuku na bazenima i party krstarenju Dunavom preko dana“

Festival-Uranak-na-Srebrnom-jezeru3

Srebrno jezero kao jedno od naših najlepših izletišta je idealna lokacija za jedan ovakav događaj jer pored svih prirodnih lepota koje nudi, do destinacije se veoma brzo stiže iz gradskih centara Srbije navode organizatori.

Cena ulaznice za sve dane festivala je 1500 dinara.

Festival-Uranak-na-Srebrnom-jezeru4

Uranak festival Muzički festival Uranak prvi put održan je 2014. godine sa idejom da mladima u Srbiji i regionu ponudi atraktivnu destinaciju za prvomajska putovanja. Ova ideja povezala je dve domaće organizacije koje se bave isključivo omladinskim turizmom, Puzzle Group i Go2 Travelling u čijoj se organizaciji realizuje Uranak festival. Koncept festivala je da programom zadovolji najraznovrsnije muzičke ukuse i ponudi dobru celodnevnu zabavu uz obilaženje prirodnih lepota destinacije.

Izvor: plezirmagazin.net

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама