Crea sito
Home / LOKALNE VESTI / Vaterpolo klub „Požarevac“ najavio početak takmičarske sezone (VIDEO)

Vaterpolo klub „Požarevac“ najavio početak takmičarske sezone (VIDEO)

U sredu počinje Druga vaterpolo liga Srbije. VK „Požarevac“ takmiči se u izuzetno jakoj grupi te zato ne očekuje plasman na fajnal- for, ali će dati maksimum da ostvari što bolji rezultat.

Druga vaterpolo liga počinje u sredu, 15.jula,  i trajaće do 9.avgusta,najavio je sportski direktor Zoran Stojimirović i istakao da je VK „Požarevac“ u grupi sa VK Paraćin, VK „Jezero“ iz Bele Crkve, VK „Kraljevo“ i VK „Goč“ iz Vrnjačke banje.

„Za razliku od prošle godine sada smo dobili znatno težu grupu u Drugoj ligi Srbije.Sistem takmičenja je takav da dve prvoplasirane ekipe idu na fajnal – for.Obzirom da je grupa dosta jaka mi nemamo ambicije da prođemo dalje, pogotovo što smo u grupi sa VK „Goč“ i VK „Kraljevo“ koji je prošle godine osvojio Drugu ligu Srbije, ali daćemo sve od sebe da postignemo što bolje rezultate“, rekao je Stojimirović.

Prvu utakmicu VK „Požarevac“ igra na gostovanju u Paraćinu, a poslednju utakmicu igra sa vaterpolo klubom „Jezero“ 9.avgusta u Požarevcu.Stojimirović je još napomenuo da je ekipa VK „Požarevac“ dosta uigranija u odnosu na prošlu godinu i iskoristio ovu priliku da se zahvali gradu Požarevcu koji im je obezbedio besplatne termine za treninge, što se odrazilo i na kvalitet rada, kako sa decom tako i sa prvim timom.

YouTube Preview Image

Konferenciji su još prisustvovali Dren Kučuku, potpredsednik vatrpolo kluba Požarevac, Miljan Đurić, pomoćni trener, i prvotimac Milan Zeljković.

Izvor: eBraničevo / Video: TV Duga

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама