Crea sito
Home / DOGAĐAJI / TV Pink povukla 68 kanala sa srpske kablovske mreže

TV Pink povukla 68 kanala sa srpske kablovske mreže

Televizija Pink obavestila je Republičku radiodifuznu agenciju (RRA) da više ne namerava da emituje svojih 68 programa u kablovskom sistemu Srbije, pa je samim tim RRA donela odluku o oduzimanju dozvole tim kanalima pre isteka vremena.

Međutim, TV Pink je podnela zahtev za dozvole za emitovanje u Bosni i Hercegovini, gde su naknade za distribuciju programa jeftinije, pa će zatim ponovo moći da se nađe i u ponudi kablovskih operatora u Srbiji kao kanal

iz regiona kojem nije neophodna dozvola domaćeg regulatora, saznaje „Danas“.

Na sajtu RRA navedeno je da su u Srbiji oduzete dozvole za kablovsko emitovanje za ukupno 68 kanala među kojima su – Pink 3, Pink Action, Pink Folk, Pink Music, Pink Movies, Pink Films, Pink Comedy, Pink Family, Pink Reality, Pink Kids, Pink Erotica…

U Regulatornoj agenciji za komunikacije BiH su potvrdili listu da je TV Pink podneo zahtev za dozvole i da su one već dodeljene.

U registru korisnika dozvola na sajtu bosanskog regulatora navodi se da je pravo emitovanja programa u toj zemlji dobilo 40 specijalizovanih kanala televizije Pink.

List Danas navodi da u sredu u TV Pink nije dobio komentar, jer se osoba zadužena za odnose sa javnošću nije javljala na telefon, kao ni vlasnik i direktor te televizije Željko Mitrović.

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама