Crea sito
Home / DOGAĐAJI TOPOLOVNIK / TOPOLOVNIK: Zvonko Drikić Mule (51) okončao je svoj život kupajući se na Srebrnom jezeru

TOPOLOVNIK: Zvonko Drikić Mule (51) okončao je svoj život kupajući se na Srebrnom jezeru

Zvonko Drikić Mule (51) iz Topolovnika, opština Veliko Gradište okončao je svoj život kupajući se na Srebrnom jezeru.

Zvonko je 07. jula sa dvojicom meštana iz Topolovnika, rešio da se malo osveži na srebrnom jezeru u Kisiljevu, pošto je toga dana zabeležena najveća temperatura ove godine, preko 38 stepeni.

Zvonko je tokom dana nekoliko puta ulazio u jezero i oko 20:30 časova, pred polazak kući, odlučio je da se još jednom osveži.

Zaplivao je ka sredini jezera, u jednom trenutku je iznenada potonuo a voda ga je nekoliko minuta kasnije izbacila na površinu.

Zvonkovo telo koje je plutalo na površini vode na jezeru zapazili su kupači koji su odmah zaplivali do njega i izvukli ga na obalu.

Na licu mesta mu je ukazana prva pomoć dok nisu stigli lekari Doma zdravlja iz Velikog Gradišta koji su pokušali da nesretnog kupača reanimiraju ali u tome nisu uspeli.

On je izdahnuo na plaži, a smrt, kako se u prvi mah sumnjalo, nije nastupilia kao posledica utopljenja, već je, kako je utvrđeno, nastupila zbog zastoja rada srčanog mišića (nfarkta).

Pošto na telu pokojnog Drikića nisu uočene nikakve povrede ili drugi znaci koji bi ukazivali na nasilnu smrt, ono je predato porodici radi sahrane, koja nije tražila obdukciju.

Sahrana Zvonka Drikića je bila danas oko 13:00 časova na seoskom groblju u Topolovniku.

TPKNEWS

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама