Crea sito
Home / DOGAĐAJI TOPOLOVNIK / Topolovnik: Održana je četrnaesta po redu lovno turistička manifestacija Jepurijad(Zečijada)(FOTO)

Topolovnik: Održana je četrnaesta po redu lovno turistička manifestacija Jepurijad(Zečijada)(FOTO)

U subotu 29.11. u Topolovniku održana je četrnaesta po redu Jepurijada u organizaciji lovačkog udruženja Golub.

U veselom raspoloženju šesnaest ekipa takmičilo se u kuvanju zečijeg gulaša.

Po završetku takmičenja počeo je kulturno-zabavni program za koji se pobrinuo ansambl narodnih igara i pesama Vlastimir Pavlovic Carevac.

 

Program je otvorio predsednik lovačkog društva Topolovnik Dragiša Perić.

 

Sat vremena kvalitetnog programa zagrejao je atmosferu, a po završetku programa žiri čiji je predsednik bio predstavnik Nove Moldave Saša Okanović doneo je odluku čiji je gulaš bio najukusniji.

 

Pre proglašenja najuspešnijih dodeljene su zahvalnice najmlađem i najstarijem učesniku kao i mnogobrojnim prijateljima manifestacije.

 

Predsedenik žirija dodelio je treću nagradu ekipi Vlaški Do- Pajić, drugu nagradu Slađan Marković, predsednik lovačkog udruženja Golub dodelio je ekipi Topolovnik a treću nagradu Dragiša Perić predsednik lovačkog društva Topolovnik uručio je pobedničkoj ekipi iz Beranja.

Specijalna nagrada dodeljena je i predsedniku opštine Draganu Miliću za dugogodišnje zalaganje i pomoć opštine Veliko Gradište u organizaciji Jepurijade, koja je ušla u stalnu turističku ponudu opštine i nalazi se na godišnjem kalendaru manifestacija.

Izvor: T.O. Veliko Gradište

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама