Crea sito
Home / VESTI / ŠOKIRAO SVET: Papa Franja započeo obraćanje pred Kongresom znakom Iluminata (VIDEO)

ŠOKIRAO SVET: Papa Franja započeo obraćanje pred Kongresom znakom Iluminata (VIDEO)

„I videh tri nečista duha koji kao žabe izađoše iz usta zmaja i iz usta zveri i iz usta lažnog proroka“ – Otkrovenje Jovanovo 16:13.

papa-iluminati-znak

Papa Franja svoje obraćanje pred Kongresom nije izvršio kao „sluga Boga“, pošto nije započeo molitvom. On nije prizvao Boga ni na koji način već je odmah prešao na laodikejsku propoved o društvenoj pravdi. Iako je ceo svet pratio ovaj događaj, ni u jednom trenutku „vikar Hristov“ nije spomenuo Isusovo ime.

Oni koji su pratili obraćanje pape su mogli zapaziti da je papa počeo svoje obraćanje uz znak iluminata „OK“. Zbog takvih detalja, mnogi ga smatraju lažnim prorokom.

U satanizmu znak kruga i tri prsta predstavlja simbol nesvetog trojstva – rogatog Boga, Boginje i potomka (antihrista). Tri prsta su savijena tako da sa krugom formiraju tri šestice, iliti simbol Lucifera, Boginje i zveri.

Nakon toga, papa Franja je govorio o tome kako želi da „uđe u dijalog“ sa američkim narodom. Tada je počela buka, publika je postala zbunjena i nije znala da li da aplaudira.

On je u jednom trenutku počeo da govori o kapitalizmu koji je van kontrole i zlu novca. On je sasvim ironično izostavio činjenicu da je Vatikan najbogatija korporacija na svetu, obzirom na to da njegovi sefovi sadrže neprocenjiva bogatstva.

Zatim je počeo da promoviše ilegalnu imigraciju i izgrdio Ameriku što nije pustila više ilegalnih imigranata preko svojih granica. On je to čak nazvao i grehom.

Papa Franja je potpuno ignorisao žrtve seks skandala katoličkih sveštenika.

„I pojavi se žena sva u ljubičastom i grimiznom, optočena zlatnim i dragim kamenjem i perlama, sa zlatnim peharom u ruci punoj abominacija i prljavštine njene bludi: Na njenom je čelu pisalo ime MISTERIJA, VELIKI VAVILON, MAJKA BLUDNICA I GNUSNOSTI NA ZEMLJI“ – Otkrovenje Jovanovo 17:4,5.

Papa Franja je o seksualnim skandalima katoličke crkve kroz maglu govorio svega 23 sekunde. On je rekao da treba da postoji „nada, oproštaj i oporavak“ za sve homoseksualne biskupe i pedofilekoji su počinili brojne jezive seksualne zločine.

On nije uopšte pomenuo žrtve i porodice žrtava. Zapravo, poruka katoličke crkve koju je papa preneo jeste da ne postoji ni trunka zabrinutosti za skandale i da ih ograničava samo zakon. Papa je stalno govorio o „isceljivanju sveta“, a nije mu ni na pamet palo da pomene žrtve sveštenika.

Papa Franja je pred kraj obraćanja pozvao na sećanje na Abrahama Linkolna i Martina Lutera Kinga u apelu Americi da se pozabavi pravdom u društvu. On je tek na kraju pomenuo Boga, završivši svoje obraćanje rečima „Bog blagoslovio Ameriku“.

YouTube Preview Image

Izvor: nowtheendbegins.com

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама