Crea sito
Home / MAKEDONIJA / SAD STOJE IZA NAPADA U MAKEDONIJI: Zarobljeni Šiptarski terorista Mirsad Ndrecaj tzv. komandant Nato propevao(VIDEO)

SAD STOJE IZA NAPADA U MAKEDONIJI: Zarobljeni Šiptarski terorista Mirsad Ndrecaj tzv. komandant Nato propevao(VIDEO)

Američki obaveštajci su pripadnicima OVK izdali nalog za napad pre svega zato što žele da potpuno obesmisle ruski projekat gasovoda koji preko Turske, Grčke, Makedonije i Srbije treba da dođe do zapadne Evrope.

makedonski teroristi 3

Napadi šiptarskih terorista na Kumanovo gde je poginulo najmanje 8 policjaca i 14 šiptarskih ekstremista plan je iza kog stoji vlast u Vašingtonu, a sve da bi se prekinuo ruski projekat gasovoda, kaže izvor blizak istrazi.

Američki obaveštajci su pripadnicima OVK izdali nalog za napad pre svega zato što žele da potpuno obesmisle ruski projekat gasovoda koji preko Turske, Grčke, Makedonije i Srbije treba da dođe do zapadne Evrope.

Ta poruka je poslata makedonskom premijeru Grujevskom, ali i njegovom srpskom kolegi Vučiću. Ne zaboravite da je na dan početka haosa u Makedoniji u Moskvi srpska vojska marširala na paradi s Rusima – kaže Mirsad Ndrecaj tzv. komandant Nato.

Dan pre sukoba u Kumanovu, u poseti Atini boravio je specijalni izaslanik Stejt departmenta za energetska pitanja, Amos Hohstajn i zatražio da Grčka odustane od takozvanog  “Turskog toka”.

Grčka vlada je to odbila i rekla da će taj gasovod podržati jer smatraju da će biti koristan za njihovu zemlju.

Odmah posle ovakvog stava grčke vlade poslat je jasan signal Šiptarima, i to ne samo u Makedoniji, da je došlo vreme da se reši njihovo nacionalno pitanje. Mirsad Ndrecaj tzv. komandant Nato kazao je da je ovo u Kumanovu samo početak i da napade ekstremista možemo uskoro videti i u Srbiji i u Crnoj Gori, ali i u Grčkoj – upozorava izvor blizak istrazi.

YouTube Preview Image

Policija je akciju u Kumanovu započela nakon što su u okolnim selima primećene grupe naoružanih Šiptara u uniformama takozvane Oslobodilačke narodne armije (ONA), ogranka OVK u Makedoniji.

TPKNEWS

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама