Crea sito
Home / MAGAZIN / Rijaliti sa golaćima stiže i u Hrvatsku! Želite li ovo i u Srbiji? (VIDEO)

Rijaliti sa golaćima stiže i u Hrvatsku! Želite li ovo i u Srbiji? (VIDEO)

Kablovska televizija VH1 najavila je novu sezonu popularnog rijalitija u SAD, u kojem su učesnici potpuno goli, sličan koncept uskoro stiže i u Hrvatsku.

a

Emisija „Dating Naked“ počela je da se prikazuje u julu ove godine, a nedeljno je imala po milion gledalaca i više od 750.000 striminga.
U svakoj epizodi učestvuju tri muškarca i tri žene koji provode vreme zajedno potpuno goli.
Program u produkciji „Lighthearted Entertainment“ sniman je na egzotičnim lokacijama, a intimni delovi tela učesnika su „pokriveni“ u postproduckiji.
A u susednoj nam Hrvatskoj….

a

Rijaliti program “Adam i Eva” televizije RTL u kome učesnici nastupaju goli i na ostrvu traže pravu ljubav, snima se u našem komšiluku, jer su Španci, za svoju verziju, kao lokaciju izabrali uvalu Limuni na hrvatskom ostrvu Mljetu.
Snimanje je počelo 31. avgusta i trajaće do 1. oktobra. Prema propozicijama šokantnog šoua koji je pokrenut u martu ove godine u Holandiji, potpuno gole učesnike prevoze čamcem do ostrva, ostavljaju ih tamo da tumaraju, pa ako se nađu – i među njima se desi ljubav – cilj je ostvaren.
Želite li ovako nešto i u Srbiji ? Dugo nema “Farme”, “Velikog brata” – da li je vreme da se granice još više pomere ? Šta mislite, koja bi lokacija bila idealna za ovakav projekat ?
Izvor: alo.rs

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама