Crea sito
Home / BOSNA I HERCEGOVINA / PUCNJAVA U MOSTARU: Izašao naoružan na ulicu i ispalio 20 metaka na policiju!

PUCNJAVA U MOSTARU: Izašao naoružan na ulicu i ispalio 20 metaka na policiju!

Muška osoba pucala je iz vatrenog oružja. Lišen je slobode i oružje mu je oduzeto – rekao je dežurni policajac u Operativnom centru MUP-a u Mostaru.

Nepoznati muškarac pucao je iz vatrenog oružja na ulici u Mostaru. Incident se dogodio oko podneva, a osumnjičeni za napad je uhapšen.

Povređenih nije bilo u incidentu u Ulici Leopolda Mandića, potvrđeno je portalu bljesak.info u Operativnom centru MUP-a.

Muška osoba pucala je iz vatrenog oružja. Lišen je slobode i oružje mu je oduzeto – rekao je dežurni policajac u Operativnom centru dodajući da se radi o automatskoj pušci.

Kako portal saznaje, muškarac je počeo da puca iz puške “ero” u parku u spomenutoj ulici, gde je prema nekim navodima ispalio dvadesetak metaka. Nakon što je policija došla na lice mesta, napadač je počeo da beži. U međuvremenu je pozvana i interventna policija.

Muškarac je pucao u vazduh, a policajci su ga okružili kod zgrade “Zvezdara” gde je muškarac zapucao prema policiji. Pripadnici specijalne policije su iskoristili trenutak njegove nepažnje, savladali ga i razoružali.

Izvor: Rts.rs

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама