Crea sito
Home / HRONIKA / Preko nesrećnog Živorada Jasića (60) dva puta prešao valjak (FOTO)

Preko nesrećnog Živorada Jasića (60) dva puta prešao valjak (FOTO)

Vozio sam u rikverc i osetio kao da sam prešao preko nekog čuna. I onda sam krenuo još jednom, napred. Dva puta sam ga pregazio a da nisam znao da je u pitanju čovek. Tek kad sam sišao s valjka, video sam telo – ovim rečima opisao je jezivu nesreću na autoputu Beograd – Niš vozač valjka Nenad M. (33).

U teškoj nesreći, na isključenju kod Malog Požarevca, prekjuče je pod valjak podleteo Živorad Jasić (60).

 Živorad J. (60) na mestu je ostao mrtav / Foto: I. Marinković

Jasić je vozio „opel korsu“ u pravcu ka Nišu. Na deonici gde je bio zastoj zbog radova, automobil mu je prokuvao. Skrenuo je u traku u kojoj se izvode radovi. Otvorio je haubu da pogleda kvar, i bukvalno koji sekund kasnije desila se nesreća. Valjak firme „Strabag“, koja je angažovana na izvođenju radova, a koji se kretao u rikverc prešao je preko njega – kažu u policiji.

Saobraćajna policija odmah je o slučaju obavestila tužilaštvo u Mladenovcu, koje je obavilo uviđaj.

Foto: Telegraf

Nesreća se dogodila u zoni izvođenja radova, koja je bila propisno obeležena. Zato ne postoji krivična odgovornost vozača valjka i protiv njega neće biti pokrenut nikakav postupak, ni krivični ni prekršajni – kažu u tužilaštvu.

Inače na ovoj deonici, gde se izvode radovi u dužini od četiri kilometra, danima su gužve u saobraćaju, budući da je u smeru ka Nišu otvorena jedna traka.

Izvor: Blic

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама