Crea sito
Home / MAGAZIN / Podmornica – hotel pod vodom

Podmornica – hotel pod vodom

Podmornica „The Lovers Deep“ prosto mami one koji su avanturističkog duha, ne žale para i nisu klaustrofobični. Za nešto više od 200.000 evra(!) provešćete pod vodom nezaboravnu noć, obećava turistička agencija.

Ukoliko već znate da bombonjera i cveće neće biti dovoljni za predstojeći Dan zaljubljenih, postoji rešenje, naravno, za nešto više novca.

Podmornica The Lovers Deep prosto mami one koji su avanturističkog duha, ne žale para i nisu klaustrofobični.

Za vrtoglavih 140.000 dolara (oko 103.000 evra), po osobi(!), pruža vam se mogućnost da provedete nezaboravnu noć pod vodom. Treba napomenuti da u cenu nije uračunat transport do podmornice.

Plovilo opremljeno uređajima koji su poslednja reč tehnike biće vaše privremeno ljubavno gnezdo, a na raspolaganju su vam kuvar i batler, a, po želji, možete se družiti i sa kapetanom.

Luksuzna ponuda nazvana „Mile Low Club“ smeštena je na plovilo dugo oko 1.200 metara, a latice ruže pokazaće vam put do mesta gde ćete večerati.

Na meniju su, između ostalog, školjke, kavijar, čokoladne poslastice. Romantičnu atmosferu upotpuniće muzika Berija Vajta.

Ako je verovati informacijama na sajtu firme „Oliver’s Travels“, prostrana podmornica je dizajnirana tako da zadovolji sve potrebe putnika na putovanju koje ćete pamtiti celog života.

A jedan od razloga je i pogled. Kroz prozore podvodnog hotela vide se koralni grebeni, potopljeni brodovi, predivan biljni i životinjski svet.

Njihova predstavnica Rejčel Alderslej kaže da ne veruje da iko nudi podvodni odmor poput ovog.

Budući da je The Lovers Deep novitet u ponudi pomenute turističke agencije, još nema gužve. Naravno, i posle Dana zaljubljenih podmornica će biti dostupna zaljubljenim parovima.

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама