Crea sito
Home / LOKALNA HRONIKA / PETROVAC:Ubio bivšu ženu u školskom dvorištu pred decom,a onda izbo sebe i sleteo kolima u provaliju

PETROVAC:Ubio bivšu ženu u školskom dvorištu pred decom,a onda izbo sebe i sleteo kolima u provaliju

U školskom dvorištu Osnovne škole „Bata Bulić“ u Petrovcu na Mlavi, Vladica Tošić (50) kuhinjskim nožem na smrt je izbo u vrat svoju bivšu suprugu Brankicu Tošić (45).

Brankicu Tošić (45) je u Osnovnoj školi „Bata Bulić“ u Petrovcu na Mlavi radila kao učiteljica. Ubistvo se dogodilo tokom velikog odmora, kada je Brankica izašla da kupi doručak. Kako smo saznali, Brankica je završila sa jelom, zapalila cigaretu i u tom momentu prišao joj je Tošić i zario nož u vrat.

Par se razveo pre oko godinu dana, a Tošić je imao i zabranu pristupa bivšoj. Nesrećna žena je na mestu preminula, a ubica je uhapšen. Deca, koja su prisustvovala ovom užasu, puštena su kući, a uviđaj je u toku.

Posle ubistva, Tošić je seo u automobil, naneo sebi rane nožem u stomak, pobegao i potom sleteo s puta kod naselja Kučajna kod Kučeva nakon čega ga je policija uhvatila. Kako smo saznali, prebačen je u bolnicu u Petrovcu na Mlavi gde se lekari bore za njegov život.

Svedoci sa lica mesta, kažu da je Tošić bio u vidno pijanom stanju.

Izvor: TPKNEWS / PU Požarevac

 

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама