Crea sito
Home / MAKEDONIJA / MKD: Blokiran centar Kumanova, pobegao jedan od terorista?

MKD: Blokiran centar Kumanova, pobegao jedan od terorista?

Jake policijske snage blokirale su rano jutros nekoliko kumanovskih ulica , a pretpostavlja se da je u pitanju potraga za teroristom koji je pobegao policiji dok je dovođen na teren da pokaže sakriveno oružje.

KUMANOVO – Nekoliko ulica koje vode od Policijske stanice do Pošte i deo koji vodi prema autoputu od rano jutros su blokirale jake policijske snage. Nikome se ne dozvoljava pristup ovom delu Kumanova. Još uvek nema nikakvih zvaničnih potvrda o čemu se radi.

Mirno je, ne čuje se pucnjava ali niko ne može tamo proći, kaže jedan od Kumanovčana koji ne krije da ovo izaziva dodatnu uznemirenost kod stanovnika ovog grada nakon terorističke akcije minulog vikenda.

Pretpostavlja se da je u gradu na snazi akcija hapšenja pobeglog teroriste, jer je jedan od uhapšenih koji se borio protiv policije u kumanovskom naselju Divo pobegao pripadnicima makedonskog MUP-a.

U prilog govori podatak da su dodatne mere bezbednosti primećene u blizini zatvora u Kuamnovu.

Makedonski mediji podsećaju da je teroristu za kojim se traga policija dovela na teren u blizini da bi pokazao sakriveno oružje, ali je on uspeo da pobegne.

Inače, kako je ranije saopštila policija, većina uhapšenih u akciji sarađuje sa policijom.

Izvor: Novosti

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама