Crea sito
Home / LOKALNE VESTI / KUČEVO: Novi asfalt u ulici Svetog Save (FOTO)

KUČEVO: Novi asfalt u ulici Svetog Save (FOTO)

U opštini  Kučevo nastavljaju se radovi na modernizaciji lokalne putne mreže.

novi asvalt u ulici Sv Save u Kucevu 5

Novi asfalt u ulici Svetog Save u Kučevu

Ovogodišnji plan lokalne samouprave i Direkcije za izgradnju i razvoj naselja, predviđa radove u oblasti infrastrukture u gradu Kučevu i u svim naseljima ove zviške opštine.

novi asvalt u ulici Sv Save u Kucevu 7

Proteklog meseca deo glavne gradske ulice u Kučevu presvučen je  novim asfaltom  u dužini od 576 metara, a danas su ovi radovi nastavljani  na  preostalih 200 metara.

novi asvalt u ulici Sv Save u Kucevu

Zahvaljujući naporima lokalne samouprave, Republika Srbije preuzela je na sebe kompletno finansiranje asfaltiranja dela glavne ulice Svetog Save u Kučevu od Robne kuće do zgrade Elektromorave.

novi asvalt u ulici Sv Save u Kucevu 6

Radove  izvodi  Preduzeće za puteve Požarevac uz stručnu saradnju kadrova JP „Direkcija za izgradnju“ opštine Kučevo.

novi asvalt u ulici Sv Save u Kucevu 8

Za modernizaciju lokalne putne mreže iz opštinske kase, opština Kučevo izdvojila je 55 miliona dinara, što je 10 odsto ukupno planiranih budžetskih sredstava u ovoj godini.-Nastavili smo asfaltiranje  ulice  Svetog Save  u našem gradu iz sredstava Republike Srbije u cilju da u našem gradu za duži vremenski period nemamo problema, a sa sredstvima iz opštinskog budžeta nastavićemo radove u oblasti infarstrukture, kako u Kučevu,tako i u ostalim našim naseljima po projektima koje smo napravili početkom ove godine.

novi asvalt u ulici Sv Save u Kucevu 4

Hvala ljudima koji su obezbedili sredstva za ove radove i  tako nam pomogli da uradimo sve što smo planirali kao i našim građanima na podršci i razumevanju- istako je predsednik opštine Kučevo Novica Janošević.

predsednik opstine Novica Janosevic 1

Predsednik opštine Kučevo Novica Janošević

Ove godine uspeli smo da ova novčana  sredstva iz lokalnog budžeta izdvojimo za modernizaciju lokalne putne mreže u naseljima i gradu Kučevu, što mi je veoma drago, jer sve što radimo, radimo za naše građane da rade i bolje žive, dodao je Janošević.

novi asvalt u ulici Sv Save u Kucevu 2

Na području opštine Kučevo nalazi se oko 400 kilometara lokalne putne mreže, pa Javno preduzeće Direkcijja za izgradnju i razvoj naselja i opština Kučevo čine napore da ove saobraćajnice budu bezbedne za sobraćaj.

novi asvalt u ulici Sv Save u Kucevu 3

Do sada novi asfalt dobila su naselja Radenka, Duboka, Mustapić, Kučajna, Ceremošnja, Bukovska Reka i grad Kučevo, a ovih dana nastavljaju se  radovi i na asfaltiranju lokalnih saobraćajnica u  naseljima Duboka i Turija.

Izvor: Radio Požarevac

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама