Crea sito
Home / LOKALNE VESTI / KOSTOLAC: Traži se projektant za asfaltiranje ulica

KOSTOLAC: Traži se projektant za asfaltiranje ulica

Javna nabavka male vrednosti raspisana je za izradu projekata za asfaltiranje ulica u gradskoj opštini Kostolac.

Pet ulica koje bi trebalo asfaltirati i za koje se traži izrada projekata se nalazi u selu Klenovnik, a još dve takve ulice su u Ostrovu. Procenjena vrednost za izradu projekata je 447.000 dinara, naručilac je gradska opština Kostolac. Član komisije za javne nabavke, Branko Radošević, kaže da se nada da bi se to moglo završiti do kraja godine.

Prema njegovim rečima, od rebalansa 2 zavisi hoće li meštani dva sela dobiti novi asfalt u nekoliko svojih ulica u toku ove godine. Ukoliko se to ne desi, taj posao će biti završen sledeće godine. Radošević kaže da još nije vreme da se procenjuje vrednost izvođenja radova i da će o tome moći da se razgovara tek kada se uradi projekat i potom pronađe izvođač. On dodaje da se poslovi toplifikacije i „sitnijih“ održavanja infrastrukture u Kostolcu obično delegiraju kostolačkoj opštini. Od projekata i visine troškova koje predviđaju će verovatno zavisiti ko će preuzeti odgovornost za njihovu realizaciju. Javna nabavka male vrednosti za izradu projekata traje do 29. septembra.

Da podsetimo, do prve polovine avgusta ove godine, kao javne nabavke male vrednosti vodile su se sve javne nabavke za dobra, usluge i radove od 400.000 do 3.000.000 dinara. Od 12. avgusta takve javne nabavke su u rasponu od 500.000 do 5.000.000 dinara.

Izvor: Boom93

 

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама