Crea sito
Home / DOGAĐAJI / KAKO PREĆI GRANICU? Batrovci potpuno blokirani, gužve na Kelebiji i Horgošu (VIDEO)

KAKO PREĆI GRANICU? Batrovci potpuno blokirani, gužve na Kelebiji i Horgošu (VIDEO)

Noćas od 03.00 časa u međuzoni između Hrvatske i Srbije nastavljena je blokada vozača teretnih motornih vozila, što je uzrok potpunog prekida saobraćaja za sve kategorije vozila na graničnom prelazu Batrovci, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Granični prelaz Šid otvoren je za saobraćaj putničkih vozila i autobusa, ali uz selektivni prolaz građana od strane hrvatskih vlasti, a svi ostali granični prelazi sa Hrvatskom su zatvoreni za saobraćaj.

Svi granični prelazi sa Mađarskom su otvoreni, a zadržavanje putničkih vozila se kreću u intervalima od 15 do 30 minuta, dok se teretna vozila na Kelebiji zadržavaju 240, a na Horgošu na izlazu iz zemlje zadržavaju oko 180 minuta.

Višesatna i duga zadržavanja kamiona su i na graničnom prelazu Sremska Rača sa Bosnom i Hercegovinom.

Povoljne vremenske prilike još uvek uslovljavaju dobru prohodnost puteva, mada metereolozi najavljuju promenu vremena, kišu i povremene pljuskove koja trenutno uslovljava mokre kolovoze ponegde u zapadnim krajevima Srbije i Sremu.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirane su 83 saobraćajne nezgode u kojima je 37 osoba povredjeno, a jedno lice je smrtno stradalo.

Istovremeno, u Beogradu zabeleženo je 37 saobraćajnih nezgoda u kojima je 11 osoba povredjeno.

YouTube Preview Image

Izvor: Tanjug

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама