Crea sito
Home / LOKALNE VESTI / Bivša direktorka PD”RIO” Kostolac, Nataša Savić, puštena da se brani sa slobode

Bivša direktorka PD”RIO” Kostolac, Nataša Savić, puštena da se brani sa slobode

Bivša direktorka PD”RIO” Kostolac, Nataša Savić nakon nedelju dana provedenih u pritvoru u Istražnom zatvoru u Požarevcu, puštena je da se brani sa slobode, rekao je njen branilac, advokat Zoran Rupar.

Protiv nje požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu Višem tužilaštvu u Požarevcu zbog sumnje da je svoje preduzeće dok je bila direktor zloupotrebom službenog položaja oštetila za preko 20 miliona dinara. Njoj joj tom prilikom određen pritvor do 30 dana, koji započeo 10. septembra, iz zakonom predviđenih razloga.

– Moj klijent je u pritvoru proveo sedam dana i smatram da za to nije bilo potrebe. Ona je puštena da se brani sa slobode jer su prestali razlozi za njeno dalje zadržavanje. U daljem postupku dokazaćemo da optužbe na njen račun nemaju osnove, jer je ona po dokumentaciji sa kojom raspolažemo, radila u skladu sa zakonom, pozitivnim propisima i po Statutu preduzeća, tako da nema osnova da se protiv nje vodi krivični postupak. – rekao je Savićkin branilac Zoran Rupar, apostofirajući na medije da su je osudili pre presude i da bi bilo fer da se objavi vest da je puštena iz pritvora.

Izvor: Okrug

About TPKNEWS

Profile photo of TPKNEWS
Najnovine vesti, informacije,najave događaja iz Braničevskog okruga,Srbije i Sveta. E-mail [email protected]
Скочи на траку са алаткама